Boerderij Natuurlijk, groepsaccommodatie en leerbedrijf in Barabant

Appartementen / Units

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrondimpressie van de begane grond en de verdiepingen in de verschillende units  van Groepsaccommodatie Boerderij Natuurlijk. (Klik aan voor een groter beeld)

Plattegrond

Vind ons op Facebook

Onze accommodatie is verdeeld in 4 appartementen/units (voor 6-8 personen). Gaat u met een groep gezinnen op vakantie dan heeft ieder gezin de beschikking over een eigen appartement/unit. Zo bent u samen en toch een beetje apart met vakantie. Zoekt u met uw familie of vriendengroep een accommodatie in Brabant? Kom naar Boerderij Natuurlijk!

De appartementen / units

Klik hier voor foto's van onze accommodaties.
De appartementen /units bestaan uit twee verdiepingen. Op de beganegrond hebben de appartementen /units Hei, Ven, Wei en Bos 2 ruime slaapkamers voor 2 personen. In de voorruimte, een aparte verblijfsruimte, is een vide met 2, 3 of 4 bedden. Het appartement/unit  Veld heeft 2 bedden op de begane grond en 1 op de vide in de kamer. De kamers op de begane grond hebben een eigen terras.
De sanitaire ruimte van ieder appartement is voorzien van een wastafel, een luxe regendouche en een toilet. Tevens beschikt elk appartement/unit over een moderne televisie met dvd-speler.

Keuken en woonkamer

Ruime, gezellige en moderne keuken

U kunt gebruik maken van een volledig ingerichte keuken en gezellige woonkamer om samen te koken, eten en bij te praten.

In de woonkamer staat een voetbaltafel, pingpong tafel en er zijn diverse gezelschapspellen aanwezig.
Buiten is ruim voldoende speelgelegenheid voor kinderen. Een voetbalveld, dieren weitjes, zandbak, skelters, barbecue en natuurlijk bossen op loop afstand. 
   


Meer foto's en nieuws

Meer foto's en nieuws

Prijzen en reserveren

Verblijven op Boerderij Natuurlijk is niet duur, maar wel leuk!

Adres en route

Meirweg 7
5094 BE Lage Mierde
Noord-Brabant
> Route    
> Contact
Tel. 013-5091943
M: 06-22088780 / 06-13799816