Boerderij Natuurlijk, groepsaccommodatie en leerbedrijf in Barabant

Kijk gerust even rond!

Reserveren?

Heb je interesse in een verblijf op Boerderij Natuurlijk? neem contact met ons op of bekijk de beschikbaarheid en vraag direct een reservering aan.

Beschikbaarheid Reserveren Tel: 06-22088780

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrondimpressie van de begane grond en de verdiepingen in de verschillende units  van Groepsaccommodatie Boerderij Natuurlijk. (Klik aan voor een groter beeld)

Plattegrond
Boerderij Natuurlijk biedt een charmante accommodatie voor diverse bijzondere vakanties met familie, vrienden, woongenoten of reisorganisaties. Maar ook voor een retraite, één of meerdaagse workshop of teambuilding is de locatie zeker geschikt. De natuurlijke, rustige omgeving zijn een waardevolle inspiratie bron.

Bijzondere samenkomsten

Royale open huiskamer

Wij bieden met gemak ruimte aan 30 personen, maar in overleg kunnen we dat aantal uitbreiden. Ook met een kleinere groep is het aangenaam verblijven. Zo heeft men een ideale locatie voor bijzondere samenkomsten. Informeer naar de mogelijkheden. Bijvoorbeeld: 

  • familie- of vriendenweekend
  • zorggroepen
  • groepsreizen
  • meerdaagse cursussen
  • zakelijke ontmoetingen of retraite-sessies
  • studie- of vormingsweekenden
  • workshops
  • ontspanningsweekenden
  • reünies
  • revalidatiedagen

Indeling

Inkom unit

Onze accommodatie heeft 13 kamers voor 2 tot 4 personen. Ieder compartiment van 3 kamers heeft een badkamer met douche en toilet. In overleg kunnen wij ruimte bieden aan meer logees. 

Aangepaste voorzieningen

Boerderij Natuurlijk beschikt over diverse aangepaste voorzieningen voor hen die slecht ter been zijn of anderszins invalide. 9 slaapvertrekken zijn gelegen op de begane grond  en er zijn badkamers voor mindervaliden. Ook is er een badkamer aanwezig met genoeg ruimte voor een brancarddouche.

Meer info over onze zorgfaciliteiten >>

 


Huiskamer

Zithoek

Grote raampartijen in de verblijfruimtes bieden uitzicht op de naast gelegen landerijen en de Neterselse en Mispeleindse Heide. Hierdoor waant u zich in de huiselijke sfeer midden in de landelijke omgeving. De vide biedt ruimte om vanuit de hoogte te genieten van de omgeving. De kachel zorgt voor behaaglijke warmte. Ouder- en nieuwerwetse gezelschapspellen mogen natuurlijk niet ontbreken.

Moderne keuken

Uzelf, een groepje van uw gezelschap, of een gespecialiseerde kok kan overheerlijke maaltijden bereiden in de praktisch ingerichte keuken. Er is een inductiekookplaat, een oven, een vaatwasser en er is voldoende werkruimte aanwezig.


Terras en buitenruimte

Wandelen of spelen; er is ruimte genoeg bij Boerderij Natuurlijk

Op het overdekte buitenterras is het goed vertoeven, ook als het weer even niet mee zit. Tijdens een wandeling over de semi-verharde paden op ons terrein ziet u hoe de boerderij en de natuur naadloos in elkaar overgaan. Het riante grasveld en de boomgaard kunnen gebruikt worden om lekker te luieren of voor sport en spel. 

Meer foto's en nieuws

Meer foto's en nieuws

Prijzen en reserveren

Verblijven op Boerderij Natuurlijk is niet duur, maar wel leuk!

Adres en route

Meirweg 7
5094 BE Lage Mierde
Noord-Brabant
> Route    
> Contact
Tel. 013-5091943
M: 06-22088780 / 06-13799816