Logo Boerderij Natuurlijk
golf

Voor welke groepen is Boerderij Natuurlijk geschikt?

Iedereen is welkom, maar het is fijn als de rust en de natuurlijke omgeving niet verstoord worden. Wij openen onze deuren daarom voor families, vrienden, trainingen, retraites en bedrijven die de rust en omgeving weten te waarderen en te respecteren.


Families en vriendengroepen


Er even tussen uit, tijd voor elkaar, bijkletsen met familie en/of vrienden en genieten van elkaar en de omgeving.Groepen+

Is alleen op vakantie geen optie meer? Dan ben je bij ons welkom met je woongroep en begeleiders. Is dat geen optie, dan kun je deelnemen aan één van de reizen van organisaties die regelmatig bij ons te gast zijn. Hier vind je een lijstje met de landelijke organisaties:

Stichting Het Buitenhof , Stichting Wielewaal, MEE-Reizen, TOF vakanties

Behalve de landelijke organisaties ontvangen we ook regelmatig plaatselijke afdelingen van het Rode Kruis en de Zonnebloem. En dan zijn er niet te vergeten de initiatieven van groepen vrijwilligers. Informeer in je eigen omgeving naar de mogelijkheden. 

Klik hier voor onze zorgfaciliteiten. 

Hei-sessies, trainingen en workshops

Een teambuilding of training dicht bij de natuur met de mogelijkheid om echt op de hei te brainstormen of schapen te hoeden. Een paar dagen samen optrekken of maar 1 dag. We hebben diverse mogelijkheden waarbij de beschikking is over een extra ruimte ook wel klaslokaal genoemd . Deze ruimte is ook te huur voor een dagvergadering of workshop. Indien gewenst kan er geluncht worden aan de keukentafel.

Retraites

Stil zijn, bezinnen, even de volle aandacht voor jezelf. Bij Boerderij Natuurlijk kun je deelnemen aan Zen-retraites. Kijk op één van onderstaande pagina voor verdere informatie:

Zenlife of ZenPuntRondkijken op Boerderij Natuurlijk

met Lenne en Hugo

Zoek je een leuke groepsaccommodatie?

Bij ons ben je welkom met allerlei groepen. Met je hele familie, of met een zakelijk evenement.
Bij ons is een ontspannen sfeer in een landelijke, natuurlijke omgeving gegarandeerd!
Bekijk de mogelijkheden en reserveer
bol
Logo Boerderij Natuurlijk