Logo Boerderij Natuurlijk
golf

Over Boerderij Natuurlijk

De boerderij van Boerderij Natuurlijk is in 1964 gebouwd. Jan en Cor van Dooren, ouders van Ingrid, begonnen hier indertijd een melkveebedrijf. Een voormalige jongveestal werd in 2012 verbouwd tot riante logeerruimte en multifunctionele groepsaccommodatie Boerderij Natuurlijk. Inmiddels zijn de gronden verkocht om natuur te realiseren.


Wie zijn wij?

Genieten en jezelf ontwikkelen in het leven is één van onze levensmotto's. Ik, Ingrid van Dooren woon samen met 2 van onze 4 kinderen, bij Boerderij Natuurlijk. 
Van huis uit ondernemend, creatief en zorgzaam kan ik moeilijk stil blijven zitten. Ook in een turbulent jaar als 2020 keek ik liever naar wat wel kon! Dat betekent dat ik op zoek ben gegaan naar toekomstbestendige mogelijkheden voor Boerderij Natuurlijk. 

 

Natuurlijk Erfdelen

In 2020 hebben we onze agrarische gronden teruggegeven aan de natuur ten behoeve van de oplossing voor het Nederlandse stikstofprobleem.

Ook de corona, een echtscheiding en een whiplash zetten me aan het denken. Er moeten keuzes gemaakt worden.

Heel graag wil ik op de plek waar mijn roots liggen, blijven wonen. De plek waar mijn ouders een vernieuwende ruilverkavelingsboerderij begonnen. De plek die het verdient om goed verzorgd te worden.

Tijdens mijn zoektocht naar mogelijkheden, kwam ik Anneke Scholte tegen. Samen werken we aan de realisatie van Natuurlijk Erfdelen

 

 

 

 

Anneke Scholte (1960) docent handvaardigheid, werkervaring in zorg voor mensen met een beperking, laatste 20 jaar werkzaam in natuureducatie en -beleving en tuinadvies (Naturentuin, Samen de natuur in, kindertuin). Heeft meerdere educatie- en natuurinitiatieven duurzaam weten neer te zetten, altijd in gezamenlijkheid. Kan enthousiasmeren, organiseren en communiceren. Is integer, open en zorgzaam. 

 

bol
Logo Boerderij Natuurlijk