Logo Boerderij Natuurlijk
golf

Den Bockenreyder, beleef ‘De Utrecht’

Midden in landgoed ‘De Utrecht’ bevind zich herberg Den Bockenreyder. Dit prachtige complex is de aangewezen locatie om te proeven wat de Kempische cultuur gecombineerd met de Brabantse gezelligheid nu echt inhoud. Vanaf Boerderij Natuurlijk lopen er verschillende wandel- en fietsroutes naar Den Bockenreyder. De herberg is ook met de auto te bereiken maar voor de echte ervaring raden we je aan om te voet of met de fiets te gaan.


Wat maakt Den Bockenreyder zo uniek?

Ongeacht of je er op een regenachtige dinsdagmorgen of een zonnige zondagmiddag komt, bij Den Bockenreyder zijn altijd mensen. In deze herberg word er net als vroeger nog zand op de vloer gestrooid en kan je de schillen van je pelpinda’s gewoon op de vloer gooien. In de winter wordt de openhaard brandend gehouden wat zorgt voor een aangename en gezellige temperatuur. De locatie, midden in De Utrecht, zorgt er voor dat je overal waar je gaat zitten wordt omringd door de prachtige natuur. Bovendien zijn de menukaarten (menukoart) nog helemaal in het plat-Brabants, net zoals de bordjes voor de voorzieningen. Niet voor niets dat deze herberg in 2015-2016 is uitgeroepen tot ‘Beste café van Nederland’.

Wanneer kan ik er naartoe gaan?

De Bockenreyder is van maandag tot en met donderdag geopend van 09:00 tot 00:00. Ongeacht of je ’s morgensvroeg na je ochtendwandeling wil gaan of ’s avonds om nog een lekkere borrel te drinken, je zal er nooit de eerste (en ook niet de laatste) zijn. Er staan altijd mensen voor je klaar om je te voorzien van een lekkere uitsmijter of een goede kop koffie. In de weekenden (op vrijdag en zaterdag) blijft Den Bockenreyder vaak wat langer open voor degene die het graag wat later willen maken. Zelf zeggen ze dat ze open blijven “tot de kastelein gao slaope”.

Is Den Bockenreyder voor jong en oud?

Jazeker, de kinderen kunnen zich vermaken in de speelbossen of met de dieren terwijl jij geniet van je welverdiende drankje. Ook voor ouderen is er (over het algemeen) voldoende plek om te zitten. In de zomerperiode kan het echter ooit wel eens zo zijn dat het in de weekenddagen zowel buiten als binnen helemaal vol zit. Gelukkig zijn de Brabantse gasten over het algemeen niet de beroerdste en zullen ze plaats voor je maken als ze zien dat dit nodig is.

Nieuws


01-04-2021
1 april 2021

Geen grap maar wel leuk! Vanaf vandaag officieel geen (om) boekingen en vouchers uitschri(...)   bekijk »

10-08-2020
Op zoek naar verkoeling? Hier kan je terecht in de buurt van Boerderij Natuurlijk

De eerste Nederlandse hittegolf van 2020 is een feit, en zoals altijd in Nederland is het (...)   bekijk »

26-06-2020
Op vakantie in eigen land, genoeg te doen!

Nu Covid-19 de vakantieplannen van veel Nederlanders heeft genekt, kiezen veel mensen er v(...)   bekijk »

23-04-2020
Koningsdag = Woniningsdag, maar wat is er te doen?

Net als Pasen zal Koningsdag ook dit jaar niet hetzelfde zijn als afgelopen jaren. De nati(...)   bekijk »

09-04-2020
Pasen 2020: Dit kan je nog wel doen!

Pasen 2020 is er een die je waarschijnlijk wat sneller zal vergeten dan veel andere paaswe(...)   bekijk »

31-03-2020
1 April, vergeet juist nu niet om te blijven lachen!

1 April, de afgelopen jaren is het altijd een dag geweest waarop je goed op je hoede moest(...)   bekijk »
bol
Logo Boerderij Natuurlijk