Logo Boerderij Natuurlijk
golf

Een lang paasweekend: Deze evenementen vinden plaats in de Kempen

Dit weekend is het weer zover: Pasen! Degene die er graag op uit trekt tijdens dit lange weekend zal zeker niets tekort komen. De weersverwachtingen lopen hoog op (24 tot 26 graden) dus dit belooft een top weekend te worden! Om te zorgen dat je je zeker niet zal vervelen geven we je hieronder een aantal evenementen die in Noord-Brabant plaatsen vinden rondom Pasen.


Paasbrunch

Iets wat niet kan ontbreken met Pasen is een heerlijke paasbrunch. Hiervoor kun je ook in de buurt van Boerderij Natuurlijk bij verschillende locaties terecht. Zo kan je natuurlijk een mooie wandeling maken naar Den Bockenreyder, maar hier wordt behalve het normale menu geen speciale brunch georganiseerd, maar zijn wel veel eitjes te krijgen. Voor families of gezinnen met kinderen bevind zich op 10 kilometer afstand van Boerderij Natuurlijk Landgoed De Biestheuvel. Hier kunt u genieten van een heerlijke brunch, terwijl je kinderen zich vermaken met één van de vele activiteiten die worden aangeboden. Voor meer informatie over de paasbrunch klik je hier. Wie liever een keer iets anders probeert kan ook naar de Syrische Lunch in de Cultuurboerderij in Westelbeers, daarover vind je hier meer informatie.

Crazy Cross

De Crazy Cross is een bekend fenomeen geworden in deze streek en is een genot voor alle auto- en motorcross liefhebbers. Er zijn vrijwel geen regels omtrent het crossgebied, als het maar veilig is. Het festival is een beetje te vergelijken met de Zwarte Cross, maar dan kleiner. Er wordt gereden in verschillende klassen. Auto’s, crossmotoren, brommers, quads en allerlei andere gemotoriseerde voertuigen gaan dan het aangelegde circuit op. Voor jongeren tot 12 jaar is er een speciale luierklasse. ’s Avonds wordt het crossen afgesloten met een groot tentfeest. De Crazy Cross vindt plaats in Bergeijk, bekijk hier de website voor meer informatie.

Wandelen

Wie met dit heerlijke weer het liefst van de natuur geniet, kan er ook voor kiezen om te gaan wandelen. Hiervoor kan je natuurlijk zelf een route uitstippelen door het prachtige natuurgebied waar onze boerderij aan grenst, maar je kan er ook voor kiezen om met een georganiseerde wandeltocht mee te lopen. In Hulsel, ongeveer 4km van Boerderij Natuurlijk, wordt tweede paasdag een wandeltocht georganiseerd, je kan hierbij kiezen uit een wandeling van 7,5km of van 15km. Ook in Reusel, ongeveer 7km van Boerderij Natuurlijk, organiseert men een gratis wandeltocht. Genoeg te beleven dus!

Nieuws


01-04-2021
1 april 2021

Geen grap maar wel leuk! Vanaf vandaag officieel geen (om) boekingen en vouchers uitschri(...)   bekijk »

10-08-2020
Op zoek naar verkoeling? Hier kan je terecht in de buurt van Boerderij Natuurlijk

De eerste Nederlandse hittegolf van 2020 is een feit, en zoals altijd in Nederland is het (...)   bekijk »

26-06-2020
Op vakantie in eigen land, genoeg te doen!

Nu Covid-19 de vakantieplannen van veel Nederlanders heeft genekt, kiezen veel mensen er v(...)   bekijk »

23-04-2020
Koningsdag = Woniningsdag, maar wat is er te doen?

Net als Pasen zal Koningsdag ook dit jaar niet hetzelfde zijn als afgelopen jaren. De nati(...)   bekijk »

09-04-2020
Pasen 2020: Dit kan je nog wel doen!

Pasen 2020 is er een die je waarschijnlijk wat sneller zal vergeten dan veel andere paaswe(...)   bekijk »

31-03-2020
1 April, vergeet juist nu niet om te blijven lachen!

1 April, de afgelopen jaren is het altijd een dag geweest waarop je goed op je hoede moest(...)   bekijk »
bol
Logo Boerderij Natuurlijk