Logo Boerderij Natuurlijk
golf

Deze restaurants zijn het bezoeken waard als je in de Kempen bent!

Met Hemelvaart en Pinksteren in het vooruitzicht heeft heel Nederland weer een aantal mooie weken voor zich liggen met hier en daar een extra dagje vrij. En wat is er nu lekkerder dan gezellig uit eten gaan? Wie dacht dat je voor goed eten naar de stad moest, heeft het helemaal fout. Juist hier in de Kempen zijn er verschillende horeca gelegenheden die verse producten gebruiken van boeren uit eigen regio, en dat proef je!


Voor met de kinderen

Dat je kinderen een groter plezier doet met een mooie speeltuin en frietjes dan met een 5-gangen menu is natuurlijk geen verrassing. Maar om er ook voor te zorgen dat jij lekker kan eten geven we je hier twee kindvriendelijke restaurants:

1. Pannenkoekenherberg Hollandershoeve

In Reusel, een klein half uurtje fietsen van Boerderij Natuurlijk, vind je de Hollandershoeve. Hier kan je heerlijke pannenkoeken eten terwijl je kinderen zich vermaken in de kinderboerderij of in de speeltuin. Heb je liever iets anders? Ook dan hebben ze een uitgebreide menukaart met diverse hoofd- en lunchgerechten. De pannenkoekenherberg ligt aan verschillende fietsroutes waardoor je dit bijvoorbeeld kan combineren met een fietstocht!

2.  In Den Bockenreyder

Ja, daar is hij weer. Het is niet de eerste keer dat Den Bockenreyder een plaatsje krijgt in één van onze artikelen. Maar dat is niet zonder reden. De herberg ligt in het hart van Landgoed de Utrecht wat grenst aan Boerderij Natuurlijk en is dus perfect te combineren met een mooie boswandeling of fietstocht.

Echt lekker uiteten

Maak je van uit eten liever een echte bezigheid en wil je naar goede restaurants in de Kempen? Hieronder geven we je drie suggesties.

3. Huize Rustoord

Tussen de natuur maar toch grenzend aan de N269 vind men Huize Rustoord. Dit prachtige gebouw dient als restaurant, hotel én atelier. Zo kan je voor, tijdens, of na je diner ook vrijblijvend een kijkje nemen in de kamers van het hotel waar je de mooiste kunstwerken tegen zal komen. Een driegangen diner begint hier vanaf €39,50 p.p.

4. Bochica / Easy

In het centrum van Reusel is een uniek restaurant gevestigd. Het restaurant bestaat namelijk uit twee concepten: Bochica en Easy. Bochica is een opmerkelijk concept dat echt inspeelt op smaak en verschillende dingen proeven. Een vijf-gangen menu (dat is het minimum door het concept) kost hier €45 per persoon. Niet echt goedkoop dus, maar je krijgt dan ook wel de kwaliteit in zowel service als eten die je voor deze prijs verwacht
Easy is een heel ander concept waar je voor €34,50 per persoon onbeperkt kleine gerechtjes kan bestellen. Gezellig dus voor als je een avondvullend programma wil!

Voor 'gewoon lekker eten'

Behalve deze twee prestigieuze restaurants zijn er ook nog een heleboel restaurants in de Kempen waar je gewoon goed kan eten en niet met een lege portemonnee het restaurant verlaat. Zo kan je bij ‘De Bengel’ in Eersel terecht voor heerlijke spareribs. Kan je allerlei soorten sushi eten bij ‘Restaurant Nagoya’ in Bladel of ga je voor een simpel frietje gewoon naar ‘Cafetaria Den Doel’ in Bladel.

Smakelijk!MimakkermiefNieuws


01-04-2021
1 april 2021

Geen grap maar wel leuk! Vanaf vandaag officieel geen (om) boekingen en vouchers uitschri(...)   bekijk »

10-08-2020
Op zoek naar verkoeling? Hier kan je terecht in de buurt van Boerderij Natuurlijk

De eerste Nederlandse hittegolf van 2020 is een feit, en zoals altijd in Nederland is het (...)   bekijk »

26-06-2020
Op vakantie in eigen land, genoeg te doen!

Nu Covid-19 de vakantieplannen van veel Nederlanders heeft genekt, kiezen veel mensen er v(...)   bekijk »

23-04-2020
Koningsdag = Woniningsdag, maar wat is er te doen?

Net als Pasen zal Koningsdag ook dit jaar niet hetzelfde zijn als afgelopen jaren. De nati(...)   bekijk »

09-04-2020
Pasen 2020: Dit kan je nog wel doen!

Pasen 2020 is er een die je waarschijnlijk wat sneller zal vergeten dan veel andere paaswe(...)   bekijk »

31-03-2020
1 April, vergeet juist nu niet om te blijven lachen!

1 April, de afgelopen jaren is het altijd een dag geweest waarop je goed op je hoede moest(...)   bekijk »
bol
Logo Boerderij Natuurlijk