Logo Boerderij Natuurlijk
golf

Deze restaurants zijn het bezoeken waard als je in de Kempen bent!

Met Hemelvaart en Pinksteren in het vooruitzicht heeft heel Nederland weer een aantal mooie weken voor zich liggen met hier en daar een extra dagje vrij. En wat is er nu lekkerder dan gezellig uit eten gaan? Wie dacht dat je voor goed eten naar de stad moest, heeft het helemaal fout. Juist hier in de Kempen zijn er verschillende horeca gelegenheden die verse producten gebruiken van boeren uit eigen regio, en dat proef je!


Voor met de kinderen

Dat je kinderen een groter plezier doet met een mooie speeltuin en frietjes dan met een 5-gangen menu is natuurlijk geen verrassing. Maar om er ook voor te zorgen dat jij lekker kan eten geven we je hier twee kindvriendelijke restaurants:

1. Pannenkoekenherberg Hollandershoeve

In Reusel, een klein half uurtje fietsen van Boerderij Natuurlijk, vind je de Hollandershoeve. Hier kan je heerlijke pannenkoeken eten terwijl je kinderen zich vermaken in de kinderboerderij of in de speeltuin. Heb je liever iets anders? Ook dan hebben ze een uitgebreide menukaart met diverse hoofd- en lunchgerechten. De pannenkoekenherberg ligt aan verschillende fietsroutes waardoor je dit bijvoorbeeld kan combineren met een fietstocht!

2.  In Den Bockenreyder

Ja, daar is hij weer. Het is niet de eerste keer dat Den Bockenreyder een plaatsje krijgt in één van onze artikelen. Maar dat is niet zonder reden. De herberg ligt in het hart van Landgoed de Utrecht wat grenst aan Boerderij Natuurlijk en is dus perfect te combineren met een mooie boswandeling of fietstocht.

Echt lekker uiteten

Maak je van uit eten liever een echte bezigheid en wil je naar goede restaurants in de Kempen? Hieronder geven we je drie suggesties.

3. Huize Rustoord

Tussen de natuur maar toch grenzend aan de N269 vind men Huize Rustoord. Dit prachtige gebouw dient als restaurant, hotel én atelier. Zo kan je voor, tijdens, of na je diner ook vrijblijvend een kijkje nemen in de kamers van het hotel waar je de mooiste kunstwerken tegen zal komen. Een driegangen diner begint hier vanaf €39,50 p.p.

4. Bochica / Easy

In het centrum van Reusel is een uniek restaurant gevestigd. Het restaurant bestaat namelijk uit twee concepten: Bochica en Easy. Bochica is een opmerkelijk concept dat echt inspeelt op smaak en verschillende dingen proeven. Een vijf-gangen menu (dat is het minimum door het concept) kost hier €45 per persoon. Niet echt goedkoop dus, maar je krijgt dan ook wel de kwaliteit in zowel service als eten die je voor deze prijs verwacht
Easy is een heel ander concept waar je voor €34,50 per persoon onbeperkt kleine gerechtjes kan bestellen. Gezellig dus voor als je een avondvullend programma wil!

Voor 'gewoon lekker eten'

Behalve deze twee prestigieuze restaurants zijn er ook nog een heleboel restaurants in de Kempen waar je gewoon goed kan eten en niet met een lege portemonnee het restaurant verlaat. Zo kan je bij ‘De Bengel’ in Eersel terecht voor heerlijke spareribs. Kan je allerlei soorten sushi eten bij ‘Restaurant Nagoya’ in Bladel of ga je voor een simpel frietje gewoon naar ‘Cafetaria Den Doel’ in Bladel.

Smakelijk!

Nieuws


20-05-2019
Deze restaurants zijn het bezoeken waard als je in de Kempen bent!

Met Hemelvaart en Pinksteren in het vooruitzicht heeft heel Nederland weer een aantal mooi(...)   bekijk »

16-05-2019
Memory Day

Op donderdag 16 mei was Ferd met de huifkar op pad in Waalwijk. De stichting SamenZelfDoen(...)   bekijk »

14-05-2019
Verhuizing !

Een deel van de fotomodelkoeien van onze buren zijn verhuisd naar de Floatingfarm in Rotte(...)   bekijk »

09-05-2019
Lekker de natuur in met Moederdag? Dit zijn de mooiste plekken van Landgoed de Utrecht

Boerderij Natuurlijk ligt aan het randje van een van de mooiste natuurgebieden van Nederla(...)   bekijk »

04-05-2019
De nacht van 28/29 juni 1943 gebeurde er iets verschrikkelijks in Landgoed de Utrecht…

Het is vandaag dodenherdenking, de dag dat we stil staan bij alle Nederlandse oorlogsslach(...)   bekijk »

27-04-2019
Hoog bezoek!

Deze week is ezelhengst Peerke gearriveerd!   bekijk »
bol
Logo Boerderij Natuurlijk