Logo Boerderij Natuurlijk
golf

Ricciotti Ensemble

Op straat, in het asielzoekerscentrum, in verzorg- en verpleeghuizen, in het vliegtuig of de gevangenis, maar ook in het buitenland. Het Ricciotti ensemble speelt overal, vandaag bij BOERDERIJ NATUURLIJK, en voor iedereen symfonische muziek. Het Ricciotti ensemble bestaat uit 42 jonge enthousiaste professionele en amateurmusici. Sinds de oprichting in 1970 spelen we voor mensen die om welke reden dan ook niet of nauwelijks met live symfonische muziek in aanraking komen.


Ricciotti's Kartuli Turi !


Van 27 juli t/m 9 augustus on tour 'Ricciotti’s Kartuli Turi' (a.k.a. Ricciotti’s Georgische tour)! Samen met de geweldige klarinettist Levan Tskhadadze touren we twee weken door Nederland en Georgië. Van de Nederlandse verzorgingstehuizen tot de Georgische Kaukasus spelen we folkloristische muziek, klassieke Georgische werken, Katie Melua (geboren in Georgië), maar ook Beethoven, Händel en nog veel meer. Kom je luisteren als we in de buurt zijn?


Het Ricciotti verdiept zich deze zomer in de boeiende muziektraditie van Georgië. Dat doen we samen met de Georgische klarinetvirtuoos Levan Tskhadadze. Tijdens Ricciotti's Kartuli Turi (Ricciotti's Georgische tour) spelen we werken van onder andere Paliashvili, Tsintsadse en Lagidze. Ook lichte muziek van bijvoorbeeld de bekende Georgische zangeres Katie Melua komt aan bod. Na een week touren door Nederland reizen we af naar het prachtige Georgië om muziek te maken, met het publiek te communiceren en de Georgische cultuur beter te leren kennen. De tour bestaat uit een rondreis vanuit de hoofdstad Tbilisi. We duiken het lokale leven in via optredens in vluchtelingenkampen, ziekenhuizen, op scholen en andere sociale instellingen. Als vanouds zoeken we grote tegenstellingen en verrassende plaatsen op. Zo spelen we bijvoorbeeld in het historische centrum van Tbilisi maar ook in het industriële Chiatura.



Ricciotti Ensemble



Nieuws


01-04-2021
1 april 2021

Geen grap maar wel leuk! Vanaf vandaag officieel geen (om) boekingen en vouchers uitschri(...)   bekijk »

10-08-2020
Op zoek naar verkoeling? Hier kan je terecht in de buurt van Boerderij Natuurlijk

De eerste Nederlandse hittegolf van 2020 is een feit, en zoals altijd in Nederland is het (...)   bekijk »

26-06-2020
Op vakantie in eigen land, genoeg te doen!

Nu Covid-19 de vakantieplannen van veel Nederlanders heeft genekt, kiezen veel mensen er v(...)   bekijk »

23-04-2020
Koningsdag = Woniningsdag, maar wat is er te doen?

Net als Pasen zal Koningsdag ook dit jaar niet hetzelfde zijn als afgelopen jaren. De nati(...)   bekijk »

09-04-2020
Pasen 2020: Dit kan je nog wel doen!

Pasen 2020 is er een die je waarschijnlijk wat sneller zal vergeten dan veel andere paaswe(...)   bekijk »

31-03-2020
1 April, vergeet juist nu niet om te blijven lachen!

1 April, de afgelopen jaren is het altijd een dag geweest waarop je goed op je hoede moest(...)   bekijk »




bol
Logo Boerderij Natuurlijk