Logo Boerderij Natuurlijk
golf

De winter is officieel begonnen! Wat is er te doen rondom Boerderij Natuurlijk?

De winter is weer aangebroken, een koude periode waarin we onszelf graag warm aankleden en de verwarming lekker een standje hoger zetten in huis. Omdat we zo veel in ons huis zitten gaan we echter ook op zoek naar afleiding van buitenaf. Om er voor te zorgen dat jij je tijdens je verblijf in Boerderij Natuurlijk of thuis niet hoeft te vervelen zijn wij er weer voor je! Hieronder geven we je een aantal activiteiten die je kan gaan doen met dit koude weer.


Winterfeesten Reusel

Van 6 december 2019 tot en met 5 januari 2020 worden er dagelijks activiteiten georganiseerd bij de Winterfeesten in Reusel (ongeveer 7 km van Boerderij Natuurlijk af). Ieder jaar komen er een kleine 25.000 bezoekers af op de grootste tijdelijke schaatsbaan (800m2) van Noord-Brabant. S’ avonds worden er diverse activiteiten georganiseerd voor zowel de (jong)volwassenen als senioren. Ook als u geen zin heeft om ergens aan mee te doen maar gewoon even wat wil drinken of eten is er een café en een food court. Het volledige programma en alle activiteiten vindt u op deze website!

Schaatsen op natuurijs

Vorige week werd het al vernoemd, maar met een beetje geluk kunt u tijdens uw verblijf bij Boerderij Natuurlijk schaatsen op natuurijs in Landgoed de Utrecht. Zodra het een aantal dagen flink gevroren heeft zullen de eerste waaghalzen zich op het natuurijs van de Flaes begeven. Als zij (en de vereniging hierachter) het eenmaal goedgekeurd hebben, komen mensen van mijlenver om een dagje op de Flaes te kunnen schaatsen. Vanuit Boerderij Natuurlijk wandel je echter in een half uurtje zo het ijs op! Bekijk hier de vorige blog om meer informatie te krijgen over schaatsen op de Flaes!

Geniet van de wintertaferelen die de natuur te bieden heeft

Bij sneeuwval kan Landgoed de Utrecht echt adembenemend zijn. Met sneeuw op de takken van de bomen en een mooi, wit pak op de heidepollen is er haast geen mooier plaatje voor te stellen. Ook de kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in de sneeuw. Zorg er echter wel voor dat ze warme kleren aan hebben want de kans dat ze nat worden met de sneeuw is groot! Maak een wandeling naar ‘Herberg in Den Bockenreyder’ en warm hier op bij de haard met een lekker warme kop chocomel.

Nieuws


01-04-2021
1 april 2021

Geen grap maar wel leuk! Vanaf vandaag officieel geen (om) boekingen en vouchers uitschri(...)   bekijk »

10-08-2020
Op zoek naar verkoeling? Hier kan je terecht in de buurt van Boerderij Natuurlijk

De eerste Nederlandse hittegolf van 2020 is een feit, en zoals altijd in Nederland is het (...)   bekijk »

26-06-2020
Op vakantie in eigen land, genoeg te doen!

Nu Covid-19 de vakantieplannen van veel Nederlanders heeft genekt, kiezen veel mensen er v(...)   bekijk »

23-04-2020
Koningsdag = Woniningsdag, maar wat is er te doen?

Net als Pasen zal Koningsdag ook dit jaar niet hetzelfde zijn als afgelopen jaren. De nati(...)   bekijk »

09-04-2020
Pasen 2020: Dit kan je nog wel doen!

Pasen 2020 is er een die je waarschijnlijk wat sneller zal vergeten dan veel andere paaswe(...)   bekijk »

31-03-2020
1 April, vergeet juist nu niet om te blijven lachen!

1 April, de afgelopen jaren is het altijd een dag geweest waarop je goed op je hoede moest(...)   bekijk »
bol
Logo Boerderij Natuurlijk