Logo Boerderij Natuurlijk
golf

Pasen 2020: Dit kan je nog wel doen!

Pasen 2020 is er een die je waarschijnlijk wat sneller zal vergeten dan veel andere paasweekenden. Of misschien juist niet, omdat het een is. Alle festivals, activiteiten, feesten e.d. zijn geannuleerd door de coronacrisis. Ook voor de kinderen zal het niet als een speciaal weekend voelen. Want zij zijn wel vrij, maar dat zijn ze al de hele maand. Tóch ontstaan er nu allerlei leuke alternatieven waar je aan mee kan doen. En natuurlijk zijn er ook genoeg dingen die je gewoon vanuit huis kan doen. Om er voor te zorgen dat je je dit weekend niet hoeft te vervelen zetten we drie ideeën op een rijtje.


Met kinderen: paaseieren zoeken

Tja, niet heel origineel natuurlijk, maar daardoor niet minder leuk. En als je toch maar thuis zit met je gezin kan je er net zo goed iets leuks van maken! Wat de kinderen ook altijd leuk vinden is om zelf de eitjes en paashazen te verstoppen en ze te laten zoeken. Ben je toch samen actief bezig buiten. De standaard dingen als eieren schilderen, paashazen knutselen e.d. kan je natuurlijk ook doen om je tijd door te komen! Geen kinderen of volwassen kinderen en toch iets in deze setting doen? In plaats van eieren kan je natuurlijk ook allerlei andere dingen verstoppen, denk bijvoorbeeld aan speciaalbiertjes ;).

Doe mee aan een (lokale) thuis activiteit

Omdat alles momenteel dicht is, ontstaan er een hoop mooie alternatieven. Zo zijn er ieder weekend bijvoorbeeld verschillende quizzen die worden georganiseerd door de lokale horeca. Hiermee zorg je er niet alleen voor dat zij kunnen blijven bestaan, maar heb je ook iets te doen op je vrije zaterdag, zondag of –maandag avond! Doe bijvoorbeeld gezellig mee met je gezin.

Een thuispaasbrunch!

Het is natuurlijk niet hetzelfde als een luxe brunch in een restaurant, maar je kan jezelf ook thuis laten verwennen! De paasbrunch is bij uitstek geschikt voor afhalen of bezorgen. Dit scheelt je niet alleen veel tijd in de supermarkt, het is ook lekkerder. De kans is groot dat verschillende horeca gelegenheden bij jou in de buurt een geheel verzorgde paasbrunch tot aan je voordeur komen bezorgen. Smakelijk!

Nieuws


01-04-2021
1 april 2021

Geen grap maar wel leuk! Vanaf vandaag officieel geen (om) boekingen en vouchers uitschri(...)   bekijk »

10-08-2020
Op zoek naar verkoeling? Hier kan je terecht in de buurt van Boerderij Natuurlijk

De eerste Nederlandse hittegolf van 2020 is een feit, en zoals altijd in Nederland is het (...)   bekijk »

26-06-2020
Op vakantie in eigen land, genoeg te doen!

Nu Covid-19 de vakantieplannen van veel Nederlanders heeft genekt, kiezen veel mensen er v(...)   bekijk »

23-04-2020
Koningsdag = Woniningsdag, maar wat is er te doen?

Net als Pasen zal Koningsdag ook dit jaar niet hetzelfde zijn als afgelopen jaren. De nati(...)   bekijk »

09-04-2020
Pasen 2020: Dit kan je nog wel doen!

Pasen 2020 is er een die je waarschijnlijk wat sneller zal vergeten dan veel andere paaswe(...)   bekijk »

31-03-2020
1 April, vergeet juist nu niet om te blijven lachen!

1 April, de afgelopen jaren is het altijd een dag geweest waarop je goed op je hoede moest(...)   bekijk »
bol
Logo Boerderij Natuurlijk