Logo Boerderij Natuurlijk
golf

Koningsdag = Woniningsdag, maar wat is er te doen?

Net als Pasen zal Koningsdag ook dit jaar niet hetzelfde zijn als afgelopen jaren. De nationale feestdag heeft zelfs een andere naam gekregen dit jaar, ‘Woningsdag’. Toch zijn er allerlei creatieve en leuke initiatieven ontstaan waardoor je vanuit thuis een leuke Koningsdag kan hebben. Bij Boerderij Natuurlijk zetten we deze activiteiten graag op een rijtje zodat jij je thuis niet hoeft te vervelen.


Koningsdag op de Dam

Vanuit Boerderij Natuurlijk is het een behoorlijk stuk rijden, dus dit jaar is dé kans om Koningsdag op de Dam in Amsterdam te vieren. Gewoon vanuit onze Boerderij. Hoe? Van 20:00 tot 23:00 speelt zich het Kingsday VR Festival af op de Dam. Hier kan je virtueel bier bestellen en de koning een hand geven voor zijn verjaardag. De kosten zijn €7,50 en worden gedoneerd aan de Voedselbank. Voor de ultieme ervaring is een VR-bril nodig, je kan het echter ook volgen via een livestream.

Ik ben een koning

Stichting Jong Ondernemen komt op Koningsdag met een digitale les voor kinderen van 7 tot 12 jaar. In deze les leren zij hoe ze zich in kunnen zetten voor iemand anders. Door bijvoorbeeld een kaartenactie of cakejes bakken. De quiz is interactief opgesteld en bevat onder andere een quiz, een aantal video’s, een coronaproof checklist en een eigen poster. Meedoen aan deze les is geheel gratis!

Meer in de buurt: Hilvarenbeek

In Hilvarenbeek (zo’n 15km van Boerderij Natuurlijk) blazen ze het letterlijk hoog van de toren. In de kerktoren houdt DJ Xaverius Funk met vrienden een livestream festival. Enkel van deze vrienden zijn Billy the Kid en Darkraver. Via social media worden de huiskamers omgetoverd tot festivalterrein, aldus de artiesten. Boven in de top bouwen ze hun DJ-set en hangen ze camera’s zodat iedereen kan meegenieten. Om 18:00 vragen ze iedereen ook te springen voor de zorg. Op die manier willen ze van de gelegenheid gebruik maken om alle zorghelden in de regio te bedanken voor hun inspanningen tijdens de coronacrisis. 

Nieuws


01-04-2021
1 april 2021

Geen grap maar wel leuk! Vanaf vandaag officieel geen (om) boekingen en vouchers uitschri(...)   bekijk »

10-08-2020
Op zoek naar verkoeling? Hier kan je terecht in de buurt van Boerderij Natuurlijk

De eerste Nederlandse hittegolf van 2020 is een feit, en zoals altijd in Nederland is het (...)   bekijk »

26-06-2020
Op vakantie in eigen land, genoeg te doen!

Nu Covid-19 de vakantieplannen van veel Nederlanders heeft genekt, kiezen veel mensen er v(...)   bekijk »

23-04-2020
Koningsdag = Woniningsdag, maar wat is er te doen?

Net als Pasen zal Koningsdag ook dit jaar niet hetzelfde zijn als afgelopen jaren. De nati(...)   bekijk »

09-04-2020
Pasen 2020: Dit kan je nog wel doen!

Pasen 2020 is er een die je waarschijnlijk wat sneller zal vergeten dan veel andere paaswe(...)   bekijk »

31-03-2020
1 April, vergeet juist nu niet om te blijven lachen!

1 April, de afgelopen jaren is het altijd een dag geweest waarop je goed op je hoede moest(...)   bekijk »
bol
Logo Boerderij Natuurlijk