Logo Boerderij Natuurlijk
golf

Op vakantie in eigen land, genoeg te doen!

Nu Covid-19 de vakantieplannen van veel Nederlanders heeft genekt, kiezen veel mensen er voor om lekker in eigen land op vakantie te gaan. En daar is genoeg reden voor! Hoewel je natuurlijk nog steeds rekening moet houden met bepaalde maatregelen valt er ook in Nederland genoeg te genieten. Ook in de omgeving van Boerderij Natuurlijk zijn allerlei fantastische bezienswaardigheden die je wellicht nog nooit hebt overwogen omdat je normaliter je vakantie in een warm oord doorbrengt.


Actief dagje weg

Op zoek naar vermaak tijdens je vakantie? Binnen een half uur rijden van Boerderij Natuurlijk bevinden zich de Efteling en Safaripark de Beekse Bergen. Maar er zijn ook genoeg minder bekende activiteiten in de regio die zeker zo leuk kunnen zijn! Ga bijvoorbeeld een middagje survivallen bij Outdoorpark Reusel, op fietsafstand van Boerderij Natuurlijk. Of waag je aan een avontuur in een kano of kajak op het water bij Rofra in Valkenswaard.

Rustig dagje weg

Ben je wat meer van de rustigere activiteiten? Ook dan is er genoeg te doen in de omgeving van Boerderij Natuurlijk! Zo zijn er prachtige fiets- en wandelroutes dwars door onze “achtertuin” Landgoed de Utrecht. Ook de kunstliefhebbers kunnen hun ei kwijt door het grote aanbod aan musea. Bijvoorbeeld het Bakkerijmuseum in Luijksgestel, het Kempenmuseum de Achtzaligheden in Eersel, het Steendrukmuseum in Valkenswaard en De Pont in Tilburg. Meer over deze fantastische musea vindt je hier.

De stad in!

Boerderij Natuurlijk staat bekend om haar prachtige omgeving. Wat veel van onze gasten dan ook niet verwachten is dat ze in ongeveer 30 minuten rijden in zowel hartje Tilburg als hartje Eindhoven kunnen staan. Beide steden kennen natuurlijk een ongekende diversiteit aan activiteiten voor zowel jong als oud!

Of geniet van de rust in onze directe omgeving

Een vakantie zorgt over het algemeen voor ontspanning, hiervoor hoef je echter niet persé naar het buitenland. De zomers in Nederland kunnen ook heerlijk warm zijn en voor de natuur hoef je het zeker niet te laten in eigen land. Zo sta je vanuit je verblijf in Boerderij Natuurlijk binnen twee minuten midden in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, al zeggen we het zelf ;).

Nieuws


01-04-2021
1 april 2021

Geen grap maar wel leuk! Vanaf vandaag officieel geen (om) boekingen en vouchers uitschri(...)   bekijk »

10-08-2020
Op zoek naar verkoeling? Hier kan je terecht in de buurt van Boerderij Natuurlijk

De eerste Nederlandse hittegolf van 2020 is een feit, en zoals altijd in Nederland is het (...)   bekijk »

26-06-2020
Op vakantie in eigen land, genoeg te doen!

Nu Covid-19 de vakantieplannen van veel Nederlanders heeft genekt, kiezen veel mensen er v(...)   bekijk »

23-04-2020
Koningsdag = Woniningsdag, maar wat is er te doen?

Net als Pasen zal Koningsdag ook dit jaar niet hetzelfde zijn als afgelopen jaren. De nati(...)   bekijk »

09-04-2020
Pasen 2020: Dit kan je nog wel doen!

Pasen 2020 is er een die je waarschijnlijk wat sneller zal vergeten dan veel andere paaswe(...)   bekijk »

31-03-2020
1 April, vergeet juist nu niet om te blijven lachen!

1 April, de afgelopen jaren is het altijd een dag geweest waarop je goed op je hoede moest(...)   bekijk »
bol
Logo Boerderij Natuurlijk